9 Aralık 2014 Salı

'Tanem' Doğum Odası Süslemesi


19 Kasım Çarşamba günü saat 09.16 da bir prenses daha hayata merhaba dedi. O prenses sevgili Serap Tan ' ın kızı Tanem.. Gelişini hepimizin heyecanla beklediği, bizi epeyce bekleten Tanem,sağlıkla gözlerini dünyaya açtı, bize de anne ve babasının en özel günlerini hastane odasında bir şölene çevirmek kaldı..






Serap' ın romantik detaylardan ve çiçeklerden hoşlandığını bilen bir ekip olarak hastane odasının kapısında çiçek tagi kullanmayı uygun gördük..
Serap' ın ve bizim ortak kararımız 'melek' teması olunca, gelen misafirleri kapıda melek kanadından oluşan özel tasarım kapı süsümüz karşıladı..




Oda genelinde gold rengi hakimdi..






Serap, oda süslemesinin detaylarını görüşmek için ofisimize ziyarete geldiğinde, bu balerin formlu çiçek tanzimini öyle çok beğendi ki, şekerleme masamızın merkezinde onu konseptimize uygun bir hale getirip kullandık.


Serap' ın ziyaretine gelen misafirleri için hediyeleri, konsepte uygun aksesuarlar ile süslenmiş kavanoz içerisinde duş jelleri ve Tanem'in adının yazılı olduğu orkideler ile süslenmiş çikolatalarıydı..





Büyüdüğünde Tanem' e hoş bir hatıra olarak kalacak olan 'anı defteri'..




                                                  Melekler yanı başınızdan hiç ayrılmasın ..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Gördüğüm en güzel oda suslemesiydi. Yalnızca emeğinize değil ; yüreğinize sağlık. Bu melek büyüyüp bu kareleri görünce eminim sizleri daha da çok sevecek ! Sevgiler

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com