13 Ocak 2015 Salı

Esra & Cihat Çifti Nişan Masası

Geçtiğimiz aylarda Esma & Fatih çifti için hazırladığımız nişan davet masası herkes tarafından çok sorulan bir masaydı. Esra Hanımda kendi evlerinde yapıcakları nişan daveti için böyle bir masanın gümüş ağırlıklı olarak hazırlanmasını istedi..
Hafta sonu  nişan daveti gerçekleşen Esra Hanım ve ailesi ile çalışmak bizim için çok keyifliydi , enerjisi güzel insanlarla bir arada olunca ortaya kötü bir iş çıkması imkansızlaşıyor..






Işıktan dolayı her ne kadar gold yansımalar olsa da salonda gümüş,bal köpüğü ve yeşilin en harika tonlarından biri hakimdi..





Pasta,beze kulesi, kurabiye ve cakepoplar her zamanki gibi Burçin Birdane'ye  ait..


Masamız üzerinde canlı çiçekler kullandık..





Esra Hanım'ın kendisine ait olan gümüş tepsisi üzerinde,2 adet ayna yüzük yükseltisi,sade süslenmiş makas ve canlı çiçek kullanarak nişan tepsisini hazırladık..


Misafirlerin ağırlanacağı bölümlerden biri olan oturma odasını da ufak dokunuşlar ile nişana uygun hale getirdik.Oda da bulunan pufun üzerini ayna kaplayarak şık aksesuarlarla tamamladık..



Esra Hanım misafirlerini şık bir şekilde ağırlamak için her detayı incelikle düşündü.İsteği üzerine, evinin dekorasyonuna uygun olması için, tarafımızdan gri renk tiffany model sandalye kiralanarak misafirler şık bir şekilde ağırlandı..


Son olarak misafirleri girişte yine Esra Hanım'ın isteği üzerine hazırladığımız herkes tarafından çok beğenilen kapı süsümüz karşıladı..

Esra & Cihat çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com